PINOCCHIO WADDINXVEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 518 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pinocchio Waddinxveen. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 20:11 Goed kwaliteit en snell bezorg
6 jun 2024 om 10:58 Eens een keer spare ribs van Pinocchio geprobeerd. Patat was warm en lekker, maar ik vond het vlees zeer matig. Ik ben heus geen fijnproever, maar zou me niet verbazen als dit een opwarmertje van gister was. Ik bestel hier liever niet meer.
1 jun 2024 om 9:14 Bestelling expres op 19.30 gezet zodat het eten warm zou zijn als mijn vriend thuis zou komen. Stond om 18.30 de bezorger al op de stoep. Een uur te vroeg! Uiteindelijk een koude taaie turkse pizza en uitgedroogd spare ribs moeten eten. Nooit meer!
29 mei 2024 om 19:29 17:15 was de bezorgtijd die ik had aangeklikt. Kwart voor 6 nog niks ik gebeld ja onderweg. Uiteindelijk was het bijna 6 uur eer de bestelling er was. Wel een excuus gekregen aan de telefoon en bezorger, maar zo veel later.... Eten was heerlijk
26 mei 2024 om 23:08 Drama! Na 2,5 uur wachten kwam ons eten eindelijk. Na 1,5 uur gebeld, de bestelling was bijna klaar en ging dan direct de deur uit… Dat heeft dus nog zeker een uur geduurd. De kapsalon was nog wel oké maar de Turkse pizza’s bestellen we nooit meer.
26 mei 2024 om 22:24 Na drie keer gebeld te hebben met het restaurant. Kwam mijn bestelling na 4uur wachten. Spareribs waren koud en de patat was nog veel kouder en slap!!!
26 mei 2024 om 8:16 Helaas was de bestelling niet aangekomen, kwaliteit van de spareribs zijn altijd goed
25 mei 2024 om 13:28 Prima gegeten. Niet duur, smaakte prima en er was genoeg. Voor herhaling vatbaar.
20 mei 2024 om 12:55 Het eten was goed en genoeg.
16 mei 2024 om 23:00 Heerlijk Topiiii
13 mei 2024 om 6:57 patat was nog gaar, slappe natte burger, prima chicken tenders
11 mei 2024 om 23:33 Echt Lekker